Vstupenky kupujte zde  

DĚKUJEME!

thumbnail image

25.10.2022

První Comic-Con Junior v Brně je za námi! Od Comic-Conu Prague se lišil částí programu a jeho zaměřením, novým prostorem a službami v něm. To podstatné ale zůstalo - atmosféra svátku pro fanoušky comicsu, her, cosplaye, sci-fi a fantasy. Většina z vás si ji nenechala zkazit ani průšvihem se špatně nastavenou kapacitou občerstvení. Mrzí nás to, moc se omlouváme a slibujeme, že se z toho poučíme.
DĚKUJEME vám za sobotní VYPRODÁNÍ VSTUPENEK, za nadšené ohlasy i kritickou zpětnou vazbu, pohání nás to vpřed k vylepšování dalších Comic-Conů.
Děkujeme městu Brnu, Turistickému informačnímu centru, hvězdárně a dalším brněnským partnerům. Speciální díky patří týmu BVV za trpělivost a nadstandardní pomoc.
Děkujeme všem partnerům v čele s LEGO, Samsung, Nintendo, Wacom, Prusa Research, Lancraft a Animefest.
Děkujeme hereckým, komiksovým, cosplay a dalším hostům, mediálním partnerům, partnerům videoherny, zábavní zóny, deskoherny, děkujeme PokéTour a týmu Princezny zakleté v čase, vedoucím programových linií a autorům pořadů.
Díky prostě patří všem, kdo se jakkoliv podíleli na úspěchu 1. ročníku Comic-Conu Junior. Těšíme se na setkání na Comic-Conu Prague 14-16.4.2023.